دوره آموزش شیرینی پزی و کیک پزی (قنادی) مشهد
اگر می خواهید بهترین اساتید فعال در صنعت قنادی، روش آماده سازی مواد اولیه، تهیه و تزیین گلچینی از شیرینی های خشک و تر که شیرینی های پایه در قنادی محسوب می شوند را به شما بیاموزند و دوره آموزشی بی نظیری را تجربه کرده و مقدمات ورود آن ها به بازار کار و دست یافتن به درآمدهای بسیار قابل توجه را فراهم سازید پیشنهاد می گردد در دوره فنی و حرفه ای قنادی و کیک سازترساز مرکزآموزش همیارهتل شرکت فرمایید چون مطالب آموزشی فراوانی هم برای افراد مبتدی و هم برای افراد نیمه حرفه ای که دوست دارند مهارت پخت و سرو انواع و اقسام شیرینی را به صورت کاملا اصولی و بر اساس استانداردهای روز دنیا فرا بگیرند ارائه میشود.
مزید بر اینکه آموزش های ارائه شده درمرکزآموزش همیارهتل از مباحث پایه شروع شده و به تدریج به سمت سرفصل ها و فنون حرفه ای تر پیش می رود. هدف ما از برگزاری این دوره آموزش 0 تا 100 شیرینی پزی و کیک پزی ، انتقال مهارت های کاربردی و بروز جهت قناد کار هایی ست که بتوانند به راحتی وارد بازار کار شده و به حدی از مهارت و تبحر رسیده باشند که به آسانی، بهترین و باکیفیت ترین کیک ها و شیرینی ها را در انواع خشک و تر تهیه کرده و به نحو احسن هنر و استعداد خود را به نمایش گذاشته و به سوددهی سریع دست پیدا کنند.
به آن دسته از هنرجویانی که علاقه مند به کار و زندگی در خارج از ایران هستند؛ این مژده را می دهیم که دریافت مدرک بین المللی شیرینی پزی از سازمان فنی و حرفه ای کشور، فرصت های کم نظیری را برای کار کردن در فضای بین المللی و تسهیل مهاجرت به خارج از کشور برای آن ها فراهم می کند؛ چون مدرک سازمان فنی و حرفه ای، دارای اعتبار و ارزش بین المللی بوده و قابلیت ترجمه دارد. با ما معتبرترین دوره شیرینی پزی را در بهترین آموزشگاه فنی و حرفه ای همیار هتل مشهد تجربه کنید.
ما مفتخریم علاوه بر آموزش در سطح مبتدی و خانگی، به آموزش حرفه ای و تخصصی در سطح سر آشپز کل اشپزخانه ها قنادی های هتل جهت کار در داخل و خارج از کشور، در خدمتتون باشیم . در مرکزآموزش همیارهتل می توانید علاوه بر مدرک معتبر داخلی، مدرک بین المللی فنی و حرفه ای دریافت نمایید. مدت زمان دوره شیرینی های سنتی و مدرن 10 روز به صورت کاملا خصوصی برگزار میشود چون تجربه نشان داده دوره هایی که به صورت فشرده ، ورکشاپ و خصوصی برگزار میشود صد درصد ضریب یادگیری هنرجویان به علت پیوستگی مطالب و زمان کوتاه به شدت افزایش پیدا می کند و از طرفی هزینه های رفت و آمد و زمان و…. به شدت کاهش پیدا می کند.
دریافت مشاوره و ثبت نام
برای دریافت مشاوره و ثبت نام در دوره شیرینی پزی و کیک پزی، لطفا شماره تماستان رو در فرم زیر وارد کنید. کارشناسان همیار هتل در اولین فرصت با شما تماس خواهند گرفت و پاسخگوی سوال های شما عزیزان هستند.
سرفصل های دوره شیرینی پزی و کیک پزی همیار هتل
- آشنایی با صنعت کیک و انواع شیرینی تر, بازارکار، مهندس منو و قیمت گذاری
- رولت- اکلر(نارنجک) جلسه سوم: ناپلونی- زبان- پاپیونی
- لطیفه سس گاناش(کرم) – انواع کوکی ها
- پنجم: انواع شیرینی تر ( شیرینی برشی)
- کیک خامه ای و انواع تزئینات آن
- آشنایی با صنعت کیک و انوع شیرینی خشک , بازارکار، مهندس منو و قیمت گذاری
- کیک، باقلوا، قطاب و شیرینی برنجی
- میکادو، تارت میوه ، کرم پاتیسیر
- نان چای قزوینی، بیسکوئیت شکری ، کیک یزدی
- شیرینی کشمشی، ترافیل موز و گردو، فروماژ قهوه
- کیک زبرا ، تارت نارگیلی ، زولبیا و بامیه
- گوش فیل، کیک شکلات خیس، کیک پرتقال ب سس پرتقال
- شیرینی بادومی، دانمارکی، برشتوک
- لوز نارگیلی سوهان عسلی و کنجدی و شیرینی آلمانی
- شیرینی نخودچی، باقلوا ، حلوای مجلسی
- کیک پنیر گردو ، پادرازی، طرز تهیه مرباجات.
نظرات مهارت جویان درباره همیار هتل
نظرات مهارت جویان درباره همیار هتل
چرا باید در دوره باریستا همیارهتل شرکت کنید؟
- هزینه به صرفه
- کیفیت آموزش بالا
- کارگاههای تعاملی با افراد کم
دریافت مشاوره و ثبت نام
برای دریافت مشاوره و ثبت نام در دوره شیرینی پزی و کیک پزی، لطفا شماره تماستان رو در فرم زیر وارد کنید. کارشناسان همیار هتل در اولین فرصت با شما تماس خواهند گرفت و پاسخگوی سوال های شما عزیزان هستند.
سوالات شما در مورد دوره شیرینی پزی و کیک پزی
بعد از هر دوره شما معرفی به آزمون میشوید و درصورت با موفقت گذروندن آزمون موفق به مدرک فنی و حرفه ای میشوید.
برای اطلاع دقیق از هزینه دوره ها لطفا شماره خود را برای ما بفرستید تا در اسرع وقت با شما تماس گرفته شود و توضیحات لازم داده شود.