دوره آموزش آشپزی آموزشگاه همیار هتل مشهد

انسان‌های اولیه برای تهیه غذا آن را در آتش می‌انداختند اما امروزه ما آشپز‌های بسیار عالی و معروف در کشور‌های مختلف داریم که هر منطقه غذایی با عطر و ادویه مختص به خود را دارد؛ در ایران نیز غذا‌های بسیار خوشمزه و لذیذی با عطر و بوی خاص وجود دارد که البته یادگیری آن به آسانی نیس و باید فوت و فن‌های مخصوص آن را یاد بگیرید تا به یک آشپز فوق العاده تبدیل شوید.

از ویژگی‌های یک آشپز نمونه میتوان به سرعت عمل بالا، داشتن خلاقیت، دقت و نظم زیاد، توانایی انجام چند کار به صورت همزمان، توانایی کار تیمی، صبوری و تحمل فشارکاری و… اشاره کرد.

تنها عاملی که باعث موفقیت یک آشپز می‌شود داشتن علاقه زیاد به غذا و آشپزی است؛ همچنین این آشپز است که با خلاقیت‌های خود به غذا روح می‌دهد.

 

آینده شغلی یک آشپز

با آموزش آشپزی هنرآموزانی که تجربه و مهارت کافی کسب کرده باشند می‌توانند در هتل‌ها، رستوران‌ها، فست فود‌ها، آشپزخانه‌های صنعتی مشغول به کار شوند و یا مدیریت رستوران‌ها را برعهده بگیرند.

آشپز‌های حرفه‌ای نیز در کشور‌های بزرگ خارجی که تنوع غذایی بیشتری دارند می‌توانند مشغول به کار شده و کسب درآمد کنند.

دریافت مشاوره و ثبت نام

برای دریافت مشاوره و ثبت نام در دوره آشپزی، لطفا شماره تماستان رو در فرم زیر وارد کنید. کارشناسان همیار هتل در اولین فرصت با شما تماس خواهند گرفت و پاسخگوی سوال های شما عزیزان هستند.

سرفصل های دوره آشپزی درجه دو

  • تهیه قیمه پلو، قرمه سبزی و خورشت فسنجان
  • تهیه لوبیا پلو، مرصع پلو و عدس پلو مجلسی
  • تهیه چلو گوشت، استیک مرغ و ته چین مرغ
  • تهیه جوجه کباب پستو، جوجه کباب معمولی و کباب کوبیده
  • تهیه حلیم، آش و شعله مشهدی
  • تهیه سوپ جو، سوپ شیر و سوپ ورمیشل
  • آموزش انواع سالاد
  • اموزش طبخ انواع ماهی و میگو
  • میگو سوخاری، فیله سوخاری و جوجه چینی
  • تهیه اکبر جوجه، مرغ ربی و مرغ سرخ شده

سرفصل های دوره آشپزی درجه یک

  • اموزش کباب قفقازی، جوجه کباب لقمه و کباب کوبیده
  • آموزش کباب حسینی، کباب بناب، شیشلیک
  • آموزش کباب چنجه، کباب برگ، کباب بختیاری
  • آموزش کباب کوبیده نگینی، جوجه کباب و جوجه کباب حلزونی
  • آموزش رولت گوشت، کوفته و تاس کباب
  • آموزش ماهی شکم پر، مرغ شکم پر و مرغ ترش

نظرات مهارت جویان درباره همیار هتل

نظرات مهارت جویان درباره همیار هتل

چرا باید در دوره باریستا همیارهتل شرکت کنید؟

عکس دوره‌های گذشته

دریافت مشاوره و ثبت نام

برای دریافت مشاوره و ثبت نام در دوره آشپزی، لطفا شماره تماستان رو در فرم زیر وارد کنید. کارشناسان همیار هتل در اولین فرصت با شما تماس خواهند گرفت و پاسخگوی سوال های شما عزیزان هستند.

سوالات شما در مورد دوره آشپزی

بعد از هر دوره شما معرفی به آزمون می‌شوید و درصورت با موفقت گذروندن آزمون موفق به مدرک فنی و حرفه ای میشوید.

برای اطلاع دقیق از هزینه دوره ها لطفا شماره خود را برای ما بفرستید تا در اسرع وقت با شما تماس گرفته شود و توضیحات لازم داده شود.