دوره آموزش کافی شاپ (باریستا) آموزشگاه همیار هتل مشهد
تخصص باریستا چیست؟
در معرفی دوره تخصص باریستا در آموزشگاه همیار هتل، به بررسی تکنیکها و مهارتهای لازم برای تهیه و ارائه نوشیدنیهای مختلف قهوه میپردازیم. این دوره با هدف ارتقاء مهارتهای عملی و تئوریکی در حوزه آموزش تخصصی باریستا، به شرکتکنندگان این امکان را میدهد تا مهارتهای لازم برای ایجاد تجربه باریستایی منحصر به فرد را اکتساب کنند.
دوره تخصص باریستا به درد چه کسانی میخورد؟
این دوره برای افرادی که به عنوان باریستا حرفهای در صنعت قهوه فعالیت میکنند و یا به تازگی وارد این حوزه شدهاند و به دنبال توسعه مهارتهای خود هستند، مناسب است. همچنین، افرادی که میخواهند تخصص بیشتری در زمینه قهوهسازی کسب کنند و توانایی ایجاد نوآوری در منوی قهوهخانه خود را داشته باشند، میتوانند از این دوره بهرهمند شوند.
چرا باید این دوره را شرکت کنید؟
در دوره تخصص باریستا آموزشگاه همیار هتل، شرکتکنندگان با اصول و تکنیکهای پیشرفته در تهیه قهوه و دیگر نوشیدنیهای قهوهمحور آشنا میشوند. این دوره به آنها این امکان را میدهد که با استفاده از بهروزترین تجهیزات و مواد اولیه، بتوانند تجربه باریستایی خاص و جذابی را برای مشتریان خود ایجاد کنند. با تدریس اساتید با تجربه و ارائه آموزشهای عملی، این دوره به شرکتکنندگان امکان میدهد تا در صنعت قهوه با تمام توان خود برجسته شوند.
دعوت به اقدام بکنید!
اگر شما نیز به دنبال بهبود مهارتهای خود در زمینه باریستاپزی و توسعه تخصص حرفهای خود هستید، حتماً در این دوره شرکت کنید. با آموزشهای عالی و اساتید مجرب، آموزشگاه همیار هتل مشهد به شما فرصتی مناسب برای بهبود توانمندیهایتان در این زمینه ارائه میدهد. دعوت میشوید تا با شرکت در این دوره، به عنوان یک باریستا ماهر و موفق در دنیای قهوهسازی پیوسته و توانمندیهایتان را به اوج برسانید. اقدام کنید و تجربه جدید باریستاپزی را آغاز کنید تا به عنوان یک تخصصمند در این حوزه به شهرت برسید.
دریافت مشاوره و ثبت نام
برای دریافت مشاوره و ثبت نام در دوره کافی شاپ، لطفا شماره تماستان رو در فرم زیر وارد کنید. کارشناسان همیار هتل در اولین فرصت با شما تماس خواهند گرفت و پاسخگوی سوال های شما عزیزان هستند.
سرفصل های دوره کافی شاپ چیست ؟
- نحوه سرو قهوه های ایتالیایی مانند اسپرسوها
- سرو کاپوچینو، کنپانا (اسپرسو با خامه)
- سرو کافه لاته، موکاچینو و..
- انواع دمنوشها
- سروقهوه های فرانسه و قهوه های ملل مانند قهوه ترک، قهوه یونانی، قهوه بوسنیایی
- آشنایی با تجهیزات و سرو نوشیدنی های سرد از جمله لیموناد، موهیتو، فراپه، کراش، آیس کافی، آیس موتی و آیس لاته و..
- اموزش تهیه اسموتی ها
- دسرهای مخصوص کافه مانند ترامیسو، هات فاج و…
- اموزش تهیه شیک ها و گلاسه ها
نظرات مهارت جویان درباره همیار هتل
نظرات مهارت جویان درباره همیار هتل
چرا باید در دوره کافی شاپ همیارهتل شرکت کنید؟
- هزینه به صرفه
- کیفیت آموزش بالا
- کارگاههای تعاملی با افراد کم
دریافت مشاوره و ثبت نام
برای دریافت مشاوره و ثبت نام در دوره کافی شاپ، لطفا شماره تماستان رو در فرم زیر وارد کنید. کارشناسان همیار هتل در اولین فرصت با شما تماس خواهند گرفت و پاسخگوی سوال های شما عزیزان هستند.
سوالات شما در مورد دوره آشپزی
بعد از هر دوره شما معرفی به آزمون میشوید و درصورت با موفقت گذروندن آزمون موفق به مدرک فنی و حرفه ای میشوید.
برای اطلاع دقیق از هزینه دوره ها لطفا شماره خود را برای ما بفرستید تا در اسرع وقت با شما تماس گرفته شود و توضیحات لازم داده شود.