دوره آموزش پخت نان های حجیم و نیمه حجیم مشهد

یادگیری نان پزی مختص آن دسته از افرادی است که قصد دارند در این زمینه مشغول به کار شده و کسب و کار درآمد بالایی در این حوزه داشته باشند که پیشنهاد می گردد با شرکت در دوره های مهارتی مرکز آموزش همیار هتل هم مهارت پخت و هم مدرک بین المللی فنی و حرفه ای‌ را یکجا دریافت نمایید. همچنین دوره نان پزی یا همان دوره نان حجیم و نیمه حجیم مناسب افرادی است که علاقه‌مند به درست کردن نان به صورت خودکفا در منزل خود هستند و میخواهند با آموزش تخصصی نان حجیم و نیمه حجیم نان های‌تازه، سالم تر و باکیفیت تری را برای خود و خانواده شان تهیه کنند.

 مهمترین ویژگی دوره آموزش پخت نان های حجیم و نیمه حجیم و فانتزی این است که شما پس از فراگیری مباحث علاوه بر اخذ مدرک فنی حرفه ای و بین المللی سریعا ورود به بازار کار و کسب با درآمد بالا خواهید شد و حتی مهاجرتتان به کشور های خارجی نیز آسان می شود. دوره آموزش پخت نان های حجیم و نیمه حجیم با مدرک فنی و حرفه ای در بهترین آموزشگاه فنی و حرفه ای مشهد یعنی همیار هتل با سابقه ۳۰ ساله برگزار میشود و شما میتوانید در این دوره جامع و تخصصی نان پزی، از حضور اساتید مجرب نهایت بهره برداری را داشته باشید. کلاس نان حجیم و نیمه حجیم در آموزشگاه همیارهتل ویژه بازار کار و تسهیل مهاجرت و اشتغال کار در داخل و خارج کشور طراحی شده است و بصورت کاملا حضوری و خصوصی و عملی برگزار میشود.

 در کلاس های خصوصی حداکثر پنج نفر می توانند شرکت کنند که از بازدهی بسیار بالایی برخوردار است . در کلاس نان حجیم و نیمه حجیم و فانتزی هرآنچه برای ورود شما به بازار کار نیاز است و نکات تخصصی آموزش پخت نان مطابق با جدیدترین تکنیک های پخت نان در جهان به شما آموزش داده میشود و آماده ورود به بازار کار میشوید. کلاس نان حجیم و نیمه حجیم درمرکزآموزش همیارهتل شما میتوانید در مدت زمان کوتاهی تمام نکات را به صورت عملی و تئوری و کارگاهی و کاربردی یاد بگیرید و مدرک فنی و حرفه ای بین المللی دریافت کنید. ارزیابی اجمالی از برگزاری این دوره با توجه به استقبال ارزنده ای که از اجرای دوره ها شده است نشان می دهد که در رسیدن به هدف اصلی که ترویج و ارتقاء دانش فنی تولید انواع نانهای حجیم و نیمه حجیم بوده است، بسیار موفق بوده و ۹۰ درصد اشتغال بطور کامل تحقق یافته است. 

در اثبات گسترش فعالیت و برنامه هایی که برای دوره های آن تدوین شده، می توان به امضاء توافقنامه با اتحادیه نانهای حجیم و نیمه حجیم (نانهای فانتزی) نیز اشاره نمود که طی آن الزام دوره های آموزشی تکنولوژی نان جزء نیازهای اصلی متقاضیان احداث واحدهای نانهای حجیم و نیمه حجیم تلقی شده و کلیه پرسنل شاغل ملزم به اخذ مدرک مهارت فنی از آموزشگاه همیار هتل می باشند و بدیهی است که این توافقنامه و اجرای صحیح و موفق آن توانسته است متضمن تامین پرسنل ماهر برای فعالیت در کلیه کارگاههای تولیدی انواع نانهای حجیم و نیمه حجیم باشد .

دریافت مشاوره و ثبت نام

برای دریافت مشاوره و ثبت نام در دوره پخت نان های حجیم و نیمه حجیم، لطفا شماره تماستان رو در فرم زیر وارد کنید. کارشناسان همیار هتل در اولین فرصت با شما تماس خواهند گرفت و پاسخگوی سوال های شما عزیزان هستند.

سرفصل های دوره پخت نان های حجیم و نیمه حجیم همیار هتل

  • تهیه قیمه پلو، قرمه سبزی و خورشت فسنجان
  • تهیه لوبیا پلو، مرصع پلو و عدس پلو مجلسی
  • تهیه چلو گوشت، استیک مرغ و ته چین مرغ
  • تهیه جوجه کباب پستو، جوجه کباب معمولی و کباب کوبیده
  • تهیه حلیم، آش و شعله مشهدی
  • تهیه سوپ جو، سوپ شیر و سوپ ورمیشل
  • آموزش انواع سالاد
  • اموزش طبخ انواع ماهی و میگو
  • میگو سوخاری، فیله سوخاری و جوجه چینی
  • تهیه اکبر جوجه، مرغ ربی و مرغ سرخ شده

نظرات مهارت جویان درباره همیار هتل

نظرات مهارت جویان درباره همیار هتل

چرا باید در دوره پخت نان های حجیم و نیمه حجیم همیارهتل شرکت کنید؟

عکس دوره‌های گذشته

دریافت مشاوره و ثبت نام

برای دریافت مشاوره و ثبت نام در دوره پخت نان های حجیم و نیمه حجیم، لطفا شماره تماستان رو در فرم زیر وارد کنید. کارشناسان همیار هتل در اولین فرصت با شما تماس خواهند گرفت و پاسخگوی سوال های شما عزیزان هستند.

سوالات شما در مورد دوره پخت نان های حجیم و نیمه حجیم

بعد از هر دوره شما معرفی به آزمون می‌شوید و درصورت با موفقت گذروندن آزمون موفق به مدرک فنی و حرفه ای میشوید.

برای اطلاع دقیق از هزینه دوره ها لطفا شماره خود را برای ما بفرستید تا در اسرع وقت با شما تماس گرفته شود و توضیحات لازم داده شود.