دوره انباردار هتل مشهد

انبار هتل و رستوران ها و فروشگاههای زنجیره ای بزرگ ، از مهم‌ترین بخش های اساسی و قابل توجه آنهاست که امروزه ازاهمیت خاصی برخوردار است چرا که کلیه مواد مورد نیاز آنها مثلا در یک هتل از انبار آن تأمین و کنترل می‌شود.بنابراین انبارداری هتل از مهم‌ترین و حساس ترین شغل‌هایی است که در یک هتل وجود دارد، یک انباردار حرفه‌ای و آموزش‌دیده صرفه ی اقتصادی عظیمی را برای مجموعه به ارمغان می آورد و بهترین کیفیت کالا را به مشتریان و مصرف کنندگان ارائه می دهد.

شرکت در دوره انباردار هتل در مرکز آموزش همیار هتل وابسته به وزارت تعاون ، کارورفاه اجتماعی ، زیر نظر سازمان فنی و حرفه‌ای کشور علاوه بر اینکه شما را با وظایف اصلی انباردار هتل آشنا می سازد ، مدرک بین المللی و قابل ترجمه این حرفه راهم اعطا می نماید ضمن اینکه بعد اتمام دوره معرفی بکار میشوید. در اینجا به بخشی از وظایف انباردار اشاره میگردد و نکات تکمیلی و کاربردی این حرفه در مرکز آموزش همیار هتل قابل ارائه ست.

۱_ انباردارموظف است که کالاها و اجناسی که وارد انبار می شود هم از نظر تاریخ تولید و انقضاء، و هم سلامت محصول (فرو رفتگی کالا و یا برجستگی، پارگی ) و بسته بندی مناسب کنترل کند.

۲_ قبل از ورود کالا محل تخلیه کالا کاملاً تمیز ومرتب شود.

۳_ انباردار موظف است که برای هر جنس شرایط خاص نگهداری آن را فراهم کند.مثلاً خوراکی ها را باید در یخچال و در دمای مناسب و دور از آفتاب تا زمان صدور کالا نگهداری نماید.

۴_ انباردار موظف است که تاریخ ورود کالا را در فرم های انبارداری و دفتر یا سیستم نرم افزاری مخصوص انبار ثبت کند تا از فاسد و خراب شدن اجناس انبار جلوگیری گردد.

۵_ محل انبار هتل باید کاملاً ایزوله و بدون هیچ‌گونه منفذی برای عدم نفوذ حشرات موذی از قبیل موش و سوسک و … باشد.

۶_ نوع چیدمان کالا باید طوری باشد که امکان ریزش کالا و آسیب رساندن به کالاها وجود نداشته باشد.

۷_ انباردار موظف است مواد غذایی موجود در انبار را بر اساس تاریخ ورود ، صادر نماید.

۸_ هرگونه تغییر در انبار را سریعاً به واحد تدارکات و مالی گزارش نماید.

۹_ در محل انبار هیچ‌گونه زباله ای نباید نگهداری شود و سطل زباله باید در بیرون از انبار قرار گیرد.

۱۰_در تخلیه و قفسه بندی انبار باید از وسایل کاملاً استاندارد استفاده شود.مثلاً فرسودگی قفسه‌ها نباید باعث آسیب رساندن به کالاها شود.

۱۱_ در هنگام تخلیه به بسته بندی های کارتونی و کیسه ای و همچنین وسایل شکستنی دقت شود و هر کدام را در قفسه های مجزا به ترتیب حجم و وزن و …. در انبار چیدمان گردد.

۱۲_ شناخت فرم رسید انبار و حواله انبار و درخواست خرید و موجودی گیری و انبارداری و تکتیک تفکیک انبارها و شیوه انبارگردانی و ….در مرکز اموزش همیار هتل ارائه خواهد شد .

دریافت مشاوره و ثبت نام

برای دریافت مشاوره و ثبت نام در دوره انبار هتل، لطفا شماره تماستان رو در فرم زیر وارد کنید. کارشناسان همیار هتل در اولین فرصت با شما تماس خواهند گرفت و پاسخگوی سوال های شما عزیزان هستند.

ویژگی های مکانی و ساختمانی انبار هتل

در ادامه به بخشی از ویژگی‌های مکانی وساختمانی انبارهم اشاره می شود:

۱_ انبارباید در مکانی قرار گیرد که امکان ورود ماشین به درب انبارها و تخلیه راحت کالا وجود داشته باشد.

۲_انبارهای هتل عموما باید در مکان های دور از محل عبور و مرور مهمانان باشد.

۳_ فضاهای کافی برای اجناس وجود داشته باشد و از قرار دادن اجناس های غیر مرتبط به داخل انبارخودداری شود.

۴_ سیستم های روشنایی باید ترجیحاً از لامپ‌های کم‌مصرف و led باشد و پنجره ها باید طوری قرار گیرند که از تابش مستقیم نور خورشید جلوگیری شودو یا از شیشه های مناسب برای جلوگیری از نفوذ نور مستقیم به داخل انبار استفاده گردد.

۵_ ورودی انبار هم باید رمپ داشته باشد و هم دارای پله باشد.

۶_درب ورودی انبار هم باید متناسب حمل‌ونقل کالا باشد و هم در طراحی آن مسائل ایمنی و حفاظتی بطور کامل رعایت شده باشد.

۷_ محیط انبار ترجیحاً کاشی و سرامیک شده که از رطوبت جلوگیری شود و اصولا سیم‌کشی آن توکار بوده و کنترل برق سعی شود در بیرون از انبار یا درجای خلوت و بدون خطری نصب شود.

۸_ داخل انبار عاری از درز و شکاف باشد تا مانع نفوذ حشرات موذی را گردیده و سقف انبارنیز کاملاً پوشیده باشد تا هنگام بارندگی با مشکل مواجه نشود.

۹_ کپسول‌های آتش‌نشانی و کمک‌های اولیه در انبار نصب شوند.

۱۰_ مواد ضدعفونی‌کننده و بهداشتی و نظافتی در محیط خارج از انبار تعبیه شود تا هرلحظه بتوان از آن‌ها بهره برد و…

در پایان این مقاله به چند مورد از اصول مهم چیدمان انبار در هتل هم اشاره می کنیم و سایر فنون و تکنیک های تخصصی انبارداری هتل را در مرکز آموزش همیار هتل خدمتتون خواهیم بود.

۱_ انبار هتل باید قفسه بندی شده باشد تا اجناس مرتب و با نظم در مکان مورد نظری که قرار است تعیین بشه قرار گیرند.( بر اساس دستورالعمل ارائه شده در دوره )
۲_مواد خوارکی و غذایی را به صورت جداگانه از سایر اجناس عمومی انبار و در محیط با دمای مناسب قرار دهیم.

۳_ اجناس پرمصرف و پرتقاضا را در محلی نزدیک به درب ورودی انبار کنیم تا هنگام برداشت کالا از انبار و رفت و آمد باعث آسیب به کالاهای دیگر موجود در انبار نشویم.

۴_ در چیدمان قفسه ای سعی کنیم که از ارتفاع به بهترین صورت استفاده کنیم و وسایل حجیم را در طبقات بالا و مواد سنگین را در طبقات پایین قفسه قرار دهیم.

۵_ قفسه ها بالاخص گوشه ها و لبه های کناری آن نباید تیز و برنده باشد تا از آسیب به کالا جلوگیری شود.همچنین قفسه های شکسته شده و یا در معرض نابودی را تعویض و جایگزین کنیم.

۶_ نوع چیدمان کالا باید به شکلی باشد که امکان ریزش کالا وجود نداشته و سهل الوصول باشد (دسترسی سریع وراحت) و همچنین رفت و آمد بین کالاها به راحتی امکان پذیر باشد.

۷_ موادغذایی زیاد روی هم انباشته نشوند بنوان مثال برنج نباید بیش از 6 کیسه روی هم انباشته شود.

 

این دوره نیز پیش نیاز خاصی نیاز ندارد و دوره از پایه و بصورت کاملا کاربردی در مرکز آموزش همیار هتل برگزار می گردد و علاوه بر اینکه گواهینامه بین المللی ارائه می گردد ، معرفی بکار نیز خواهید شد .

سرفصل های دوره خانه دار هتل (اتاقدار هتل) همیار هتل

  • تاریخچه هتل داری و سازمان هتل ( انواع هتل ها طبقه بندی و درجه بندی )
  • قوانین بخش خانه داری و اتاق داری هتل
  • مهارتهای فردی و ارتباطی ( آداب و معاشرت اجتماعی،ظاهر،رفتار ،پوشش، آراستگی و… )
  • عملیات نظافت و آراستگی اتاق ها و محوطه های عمومی هتل
  • تجهبزات، دستگاه ها و وسایل نظافتی بخش خانه داری و اتاق داری هتل
  • لوازم و وسایل استاندارد درون اتاق های هتل
  • شناخت صنعت گردشگری
  • تزئینات داخلی و دکوراسیون در هتل
  • ایمنی، بهداشت و پیشگیری از حوادث
  • عوامل موثر در نظافت، آشنایی با مواد شیمیایی پاک کننده.

نظرات مهارت جویان درباره همیار هتل

نظرات مهارت جویان درباره همیار هتل

چرا باید در دوره انباردار هتل آموزشگاه همیار هتل شرکت کنید؟

عکس دوره‌های گذشته

دریافت مشاوره و ثبت نام

برای دریافت مشاوره و ثبت نام در دوره انباردار هتل، لطفا شماره تماستان رو در فرم زیر وارد کنید. کارشناسان همیار هتل در اولین فرصت با شما تماس خواهند گرفت و پاسخگوی سوال های شما عزیزان هستند.

سوالات شما در مورد دوره انباردار هتل

بعد از هر دوره شما معرفی به آزمون می‌شوید و درصورت با موفقت گذروندن آزمون موفق به مدرک فنی و حرفه ای میشوید.

برای اطلاع دقیق از هزینه دوره ها لطفا شماره خود را برای ما بفرستید تا در اسرع وقت با شما تماس گرفته شود و توضیحات لازم داده شود.